Wehkamp

Op afbetaling kopen bij Wehkamp is mogelijk. Gespreid betalen kan je eenvoudig doen via de balansrekening. Tijdens het bestellen van je product of producten kan je kiezen uit verschillende betaalopties. Hier geef je aan dat je gebruik wilt maken van de optie gespreid betalen met je balansrekening.

Op afbetaling >>

Op afbetaling kopen

Wehkamp is een webwinkel die zeer betrouwbaar is, hierdoor weet je als consument zeker dat je bestelling netjes bij je thuis wordt afgeleverd. Ook wat betreft de betaling is alles goed geregeld, je weet precies waar je aan toe bent wanneer je kiest voor het betalen in termijnen doordat je kunt inloggen en real time je status kunt bekijken.

Gespreid betalen Wehkamp met de balansrekening

Na een snelle check weet je meteen of je in aanmerking komt voor een balansrekening van Wehkamp. Met een balansrekening kan je producten gespreid betalen, dit wordt ook wel in termijnen genoemd. Na goedkeuring ontvang je je bestelde producten thuis. Je kunt daarna je maandbedrag gaan bepalen, ook kan je ervoor kiezen om toch in één keer te betalen. Gespreid betalen heeft als voordeel dat je niet ineens een groot aankoopbedrag hoeft te betalen waarvoor je lang moet sparen. Je spaart in feite andersom, je koopt eerst en dan betaal je in stukjes het product af. Hier tegenover staat wel een vergoeding in de vorm van rente. Bedenk daarom goed of het betalen in termijnen bij Wehkamp iets voor jou is.

Wehkamp rente

Voor het lenen van een bedrag betaal je een vergoeding. Hiervoor krijg je de mogelijkheid om gespreid een product te betalen, dit wordt ook wel op afbetaling kopen genoemd. De huidige rente kan je via bovenstaande link bekijken. Ook kan je met behulp van een rekenhulp uitrekenen wat je maandlasten worden.

Ervaringen

Jaarlijkse bestellen duizenden mensen producten bij Wehkamp, populaire rubrieken zijn kleding, schoenen en bijvoorbeeld huishoudelijke apparatuur. Maar ook elektronica zoals boormachines en spelcomputers worden veel besteld. Het betalen in termijnen doen veel consumenten, de ervaringen van Wehkamp zijn positief. De administratie is goed op orde en het maandbedrag is duidelijk, net zoals de rentevergoeding.

Gespreid betalen met acceptgiro?

Tijdens je bestelling kan je aangeven dat je gespreid wilt gaan betalen. Je aanvraag wordt vervolgens beoordeeld en goedgekeurd of afgewezen. Bij een goedkeuring ontvang je direct je bestelde producten thuis. Je kunt daarna online je maandbedrag bepalen.

Gespreid betalen lukt niet

Er kunnen een aantal redenen zijn waardoor Wehkamp heeft besloten dat je niet in termijnen kunt kopen op de website. Je hebt in de afwijzing hierover uitleg ontvangen. Lees dit door zodat je begrijpt wat de reden is waarom gespreid betalen bij Wehkamp niet lukt. In veel gevallen is het niet verantwoord om te lenen of om nog meer te lenen in verband met het maandelijkse inkomen en uitgave verplichtingen.

Overige betaalopties Wehkamp

Er zijn naast deze betaalopties nog andere methodes om je producten te betalen. Uiteraard kan je het ook meteen betalen vooraf, hieronder zie je alle betaalmethodes op een rijtje:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Achteraf
Wehkamp
5 sterren | 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wehkamp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wehkamp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *