Otto

Bij Otto kan je op afbetaling kopen, dit wordt ook wel in termijnen betalen genoemd. Otto is een grote en betrouwbare webshop, iedereen kent het merk en hierdoor weet je zeker dat je bestelling wordt bezorgd en je betaling netjes wordt afgehandeld. Het betalen in termijnen is een groot voordeel van Otto, veel mensen maken hier dagelijks gebruik van.

Op afbetaling >>

Op afbetaling kopen

Op afbetaling kopen bij Otto betekend dat je een product koopt en je dit in stukjes betaalt. Je betaalt dus in termijnen terug, het wordt ook wel omgekeerd sparen genoemd. Bij sparen kan je iets kopen zodra je het volledige bedrag bij elkaar hebt en wanneer je een product op afbetaling koopt dan betaal je steeds een beetje (sparen) net zolang tot dat je alles betaald hebt. Het voordeel hiervan is dat je meteen over een product kan beschikken en je niet meteen al je spaargeld op maakt. Het nadeel is dat je een rente betaalt over de looptijd, laat je hiervoor goed informeren en maak zelf de afweging of je dit wilt.

Op afbetaling kopen bij Otto met de OTTO-kredietrekening

Tijdens je bestelling kan je aangeven dat je in termijnen wenst te betalen. Na je bestelling wordt je aanvraag direct beoordeeld en hier ontvang je spoedig een reactie op. Je krijgt vervolgens te zien hoeveel je kunt lenen en wat je maandelijkse termijnbedrag is. Via de Otto login kan je inloggen en je bestellingen en aflossingen bekijken. Zo weet je altijd wat je status is met betrekking tot aflossing en bestellingen.

In termijnen maandbedrag

Via de rekenhulp die je op de website van Otto kunt vinden, kan je het maandbedrag bepalen. Afhankelijk van het te bestellen product kan je de looptijd en de hoogte van het maandbedrag bepalen. Je kunt altijd meer overmaken dan het afgesproken maandelijkse bedrag.

Extra geld opnemen Otto

Dit is super handig wanneer je even krap zit! Ben je langer dan 6 maanden klant van Otto dan is er de mogelijkheid om extra geld op te nemen via je rekening. Het bedrag wordt dan gestort en je kunt dit vrij besteden. Dit bedrag betaal je inclusief rente maandelijks terug.

Overige betaalopties

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere manier van betalen, de volgende betaalopties heeft Otto:

  • iDeal
  • Acceptgiro
  • Vooruitbetaling per bank
Otto
4.6 sterren | 39 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Otto” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Otto” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *